Affiliate

Partners

Amazon.nl

Copepo.nl is een partner van het Amazon Partner Programma, een affiliatieprogramma dat is opgezet om voor websites advertentiekosten te genereren, door middel van te adverteren en te linken naar Amazon.nl.

Inhoud op deze pagina bevat affiliate links. Dit soort links brengt je naar Amazon.nl. Als je een aankoop doet, ontvangen wij mogelijk een kleine commissie zonder extra kosten voor jou. Wij danken je voor je bijdrage!

Bol.com

Onze aanvraag is nog in behandeling.

Awin.com

Copepo.nl is partner van Awin.com, een affiliatieprogramma dat is opgezet om voor websites extra inkomsten te genereren waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen Рabonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden.

Tradetracker.com

Onze aanvraag is nog in behandeling.Copepo.nl is partner van Tradetracker.com, een affiliatieprogramma dat is opgezet om voor websites extra inkomsten te genereren waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen Рabonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden.