Herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat u het bestelde artikel heeft ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen.
U maakt gebruik van uw herroepingsrecht als u ons schriftelijk per e-mail of via ons contact formulier op de hoogte stelt van uw herroeping.

Gevolgen van herroeping

Als u de volledige overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden u geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij uw artikelen hebben ontvangen.

Ontvangen artikelen dient u niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of – indien u die niet meer hebt – een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen

Wegens hygiënische voorschriften kunt u de volgende artikelen helaas niet retourneren:

Procedure

Wilt u een artikel retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Afhandeling bij ‘retouren’
Na ontvangst en controle van uw artikel storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 30 dagen terug op uw rekening.

Let op: Lees voordat u iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer u deze artikelen weer terug wilt.

Heeft u nog vragen over de procedure? Neem dan contact op via ons contact formulier. We helpen u graag verder.