Voorwaarden verzending

Wij streven ernaar om bestellingen op werkdagen voor 12:00 op dezelfde dag en uiterlijk de eerst volgende werkdag te verzenden. Bestellingen op vrijdag na 12:00 en in het weekend worden op maandag verzonden.

Wij bieden u meerdere opties voor het verzenden van uw bestelling. U heeft de keuze om uw bestelling als pakket of pakjegemak te laten verzenden of op sommige producten gratis verzending. Door een bestelling bij ons te plaatsen gaat u akkoord met onze verzendvoorwaarden.

Wij werken met meerdere leveranciers, daardoor kan het voorkomen dat uw bestelling in delen wordt verzonden als hij uit meerdere producten bestaat. U ontvangt dan ook twee verschillende track&trace codes in uw mailbox. Ze worden beide naar hetzelfde adres verzonden en u als klant betaald natuurlijk maar één keer de verzendkosten.

Gratis verzending is volledig op eigen risico van de ontvanger.
Mocht uw bestelling waarbij u heeft gekozen voor gratis verzending onverhoopt niet aankomen dan kunnen wij helaas niks voor u betekenen. Dit komt omdat wij met brievenbuspost geen inzicht hebben waar de bestelling zich bevindt en/of de bestelling wel of niet is afgeleverd.

Verzending binnen Nederland:

Optie 1 : Pakket ( Nederland ) – € 5,95

Wij verzenden uw bestelling als pakket met track&trace code.

Bij het verzenden van een pakket is het voor ons wel te controleren of het pakket is aangekomen. Daarom zullen wij bij het niet aankomen van een pakket altijd de ontvanger schadeloos stellen doormiddel van een samen overeentekomen oplossing. Dit kan zijn dat wij de bestelling nog een keer naar u verzenden of dat wij het bedrag van uw bestelling terug betalen. Het bedrag dat wij terug betalen kan nooit hoger zijn dan de hoogte van uw bestelling.

Optie 2 : Pakjegemak ( Nederland ) – € 5,95

Wij verzenden uw bestelling via pakjegemak met track&trace code.

Via pakjegemak kunt u zelf een PostNL locatie opgeven bij u in de regio waar u uw bestelling zelf kunt afhalen. Tevens is het voor ons wel te controleren of de bestelling is aangekomen. Daarom zullen wij bij het niet aankomen van een bestelling altijd de ontvanger schadeloos stellen doormiddel van een samen overeentekomen oplossing. Dit kan zijn dat wij de bestelling nog een keer verzenden naar een PostNL afhaalpunt of dat wij het bedrag van uw bestelling terug betalen. Het bedrag dat wij terug betalen kan nooit hoger zijn dan de hoogte van uw bestelling.

Optie 3 : Gratis verzending.

Wij verzenden uw bestelling discreet in een envelop of brievenbuspakje zonder opdruk van onze naam, logo of adres.

Bij het gratis verzenden als brievenbuspost of brievenbuspakje is het voor ons niet te controleren of de post wel of niet is aangekomen. Wij verzenden deze dan ook alleen op risico van de ontvanger en zijn niet aansprakelijk bij het niet ontvangen van uw bestelling.

Letop! Gratis verzending is altijd naar woon of werk adres en wordt nooit als pakket of pakjegemak verzonden.

Wij raden aan om te kiezen voor verzending via pakket of pakjegemak.

Verzending buiten Nederland:

Optie 1 : Pakket – € 8,25

Wij verzenden uw bestelling als pakket met track&trace code.

Optie 2 : Pakjegemak – € 8,25

In verband met wijzigingen bij onze leverancier kan de verwerking van een pakjegemak naar België langer duren dan u van ons gewend bent. 

EROTISCH GERELATEERDE BESTELLINGEN WORDEN DISCREET EN ANONIEM VERZONDEN IN EEN ONBEDRUKTE DOOS OF ENVELOP.